• CP810:n/CP900:n virheilmoitukset – Kaukosäätimen varoitus Akun varaus alhainen / Tyhjä akku (toistuu usein)

- Varmista latausmekanismin liitäntöjen tiukkuus.

- Jos lataat tietokoneen avulla, varmista, ettei tietokone ole lepotilassa.

- Jos käytät seinälaturia, varmista, että pistoke on työnnetty kokonaan sisään adapteriin.

- Varmista, että kaukosäätimen päällä oleva valo syttyy palamaan vihreänä, kun akku on ladattu täyteen.

- Jos akku on ladattu/purettu yli 360 kertaa, akun kapasiteetti saattaa heikentyä (samalla tavoin kuin matkapuhelimessa).

- Jos ongelmaa ei saada ratkaisua, vaihda kaukosäädin.