• Miten kytken audiolisävarustekaapelin CP810-/CP900-puheprosessoriin?

Nosta puheprosessorin lisävarusteliittimen suojusta ruuvitaltalla.

Jos käytät CP800-/CP900-sarjan lisävarustetta, työnnä audiolisävaruste prosessorin lisävarusteliittimeen.

Jos käytät Freedom™-audiolisävarustetta, kuten FM-kaapelia tai tarkkailukuulokkeita, kytke ensin Freedom-audiolisävaruste Freedom-lisävarusteadapteriin ja työnnä sitten Freedom-lisävarusteadapteri prosessorin lisävarusteliittimeen.

Kummassakin tapauksessa prosessori havaitsee automaattisesti liitetyn lisävarusteen ja siirtyy käyttämään lisävarusteen sisääntuloja.

Kun audiolisävaruste on kytketty prosessoriin, LED-merkkivalo vilkkuu ja/tai lisävarusteen kuvake tulee näkyviin CR110-/CR230-kaukosäätimen näyttöön.