• Kaukosäätimen näyttö on tyhjä.

Vaihtoehto 1:

Kaukosäädin on ehkä valmiustilassa. Paina mitä tahansa näppäintä näytön herättämiseksi.

Vaihtoehto 2:

Yritä kytkeä kaukosäädin päälle.

Vaihtoehto 3:

Yritä ladata kaukosäädin uudelleen käyttämällä USB-kaapelia ja Cochlearin matkaverkkovirta-adapteria.

Vaihtoehto 4:

Paina kynän kärjellä kaukosäätimen takana olevaa nollauspainiketta. Huomaa, että tässä tapauksessa sinun on pariliitettävä kaukosäädin ja puheprosessori uudelleen.