• CR110-/CR230-kaukosäätimen näyttöön tulee varoitusilmoitus.

    Ehdotetut toimet:

    Vaihtoehto 1:

    Lue lisää varoituksesta ja sen ratkaisemisesta painamalla yhtä CR110:n valonäppäintä tai CR230:n ”OK”-painiketta.

    Vaihtoehto 2:

    Poista varoitus näytöltä painamalla CR110:n Cochlear-näppäintä tai CR230:n ”OK”-painiketta.

  • Tiedustelu apu

    Jos et löydä vastausta kysymyksiin (vasemman osa kuvaruudussa), voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestin asiakaspalvelulle.

    Lähetä pyyntö