• Ei ääntä dynaamisella FM-vastaanottimella

Puheprosessorin vianmääritys:

- Tarkista akut.

- Tarkista kytkennät.

- Tarkista puheprosessorin mikrofonit.

- Varmista, että induktiosilmukka on asetettu paikalleen, jos käytät kaulasilmukkaa.

- Vaihda FM-vastaanottimeen kytketty liitäntä (Europlug, kaapelit jne.).

FM-vastaanottimen vianmääritys:

- Tarkista akku (tarvittaessa).

- Varmista, että vastaanotin on kantama-alueella.

- Tarkista laitteen kytkentä.

- Kytke FM-vastaanotin vahvistinkaiuttimeen ja puhu lähettimen mikrofoniin. FM-vastaanottimen pitäisi toimia itsestään.

- Tarkista, ovatko vastaanotin ja lähetin asetettu samalle kanavalle.

- Tarkista, että asetukset (esim. äänenvoimakkuus) ovat oikeat.

FM-lähettimen vianmääritys:

- Tarkista kytkennät.

- Tarkista mikrofonin asento.

- Tarkista, ettei mikrofonia ole mykistetty.

- Tarkista akku.

- Varmista, että laite on kantama-alueella.

- Tarkista synkronointikanava.

- Vaihda kanavat ja synkronoi uudelleen.

- Tarkista, että asetukset ovat oikeat.