• Mitä tapahtuu, jos en sammuta suoratoistoa, ennen kuin kytken virran pois pienoismikrofonista?

Jos et lopeta suoratoistoa ja pienoismikrofoni kytketään pois päältä, CP900-puheprosessori etsii jatkuvasti signaalia pienoismikrofonista seuraavan viiden minuutin ajan. Sen lisäksi, että CP900:n akkuvarausta kuluu hieman enemmän, pääongelmana on se, että CP900:n *asetuksena on edelleen lisälaitteille määritetty sekoitussuhde*. Toisin sanoen jos sekoitussuhteen asetuksena on 100 % ja kytket pienoismikrofonin pois päältä, et kuule silloin *MITÄÄN* CP900-mikrofonista seuraavan viiden minuutin ajan.

Laitteen käyttäjä havaitsee kyllä tämän tilanteen, mutta se ei ole yhtä ilmeistä, jos sekoitussuhteen asetuksena on 2:1. Tämä johtuu siitä, ettet ehkä havaitse saavasi stimulaatiota vain puolella äänenvoimakkuudella normaalista seuraavan viiden minuutin ajan.

(on) Laitetta käyttävien lasten vanhempien ei tarvitse huolehtia tästä, jos sekoitussuhteen asetuksena on (lapsipotilaille määritettävä) oletusarvo 1:1.