• CR110-/CR230-kaukosäädin ei lataudu

    Ehdotetut toimet:

    Vaihtoehto 1:

    Tarkista kaukosäätimen, USB-kaapelin ja Cochlearin matkaverkkovirta-adapterin väliset kytkennät.

    Vaihtoehto 2:

    Jos lataat kaukosäätimen tietokoneen avulla, varmista, että tietokone on yhä kytketty päälle.

    Jos tietokone on sammutettu tai se on lepo- tai valmiustilassa, kaukosäädin ei lataudu.

  • Tiedustelu apu

    Jos et löydä vastausta kysymyksiin (vasemman osa kuvaruudussa), voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestin asiakaspalvelulle.

    Lähetä pyyntö