• Miksi CP810-puheprosessori vaihtaa ohjelmaa aina, kun akku kytketään takaisin?

    Puheprosessorin virtaa ei ole ehkä kytketty pois päältä oikein.

    Kytke puheprosessorin virta pois päältä oikein seuraavasti:

    1. *Irrota* kela istutteesta ja *poista* puheprosessori korvasta.

    2. *Paina* ja *pidä alhaalla* alempaa painiketta *2* *sekuntia*.

    3. Irrota akku puheprosessorista.

  • Tiedustelu apu

    Jos et löydä vastausta kysymyksiin (vasemman osa kuvaruudussa), voit ottaa yhteyttä lähettämällä viestin asiakaspalvelulle.

    Lähetä pyyntö