• Pienoismikrofonin ja puhelinlisälaitteen ladattavia akkuja koskevat varoitukset ja varotoimet

Akun täysi teho saavutetaan kahden tai kolmen täydellisen lataus- ja purkausjakson jälkeen.

Akku voidaan ladata ja purkaa satoja kertoja. 500 käyttöjakson jälkeen akun täyden latauksen odotetaan olevan noin 80 %.

Jos tuote jätetään kuumaan lämpötilaan, se voi vähentää akun kapasiteettia ja käyttöikää.

Irrota laturi pienoismikrofonista/puhelinlisälaitteesta ja verkkovirtaliitännästä, jos sitä ei käytetä pitkään aikaan.

Jos tuotetta ei käytetä, täyteen ladattu akku menettää varauksensa ajan kuluessa.

Tuote, jossa on kylmä akku, ei ehkä tilapäisesti toimi, vaikka akku olisi täyteen ladattu. Akun teho on erityisen rajallinen jäätymistä selvästi alhaisemmissa lämpötiloissa.

Älä lataa langatonta lisälaitetta, jos se on kiinnitetty kehoosi.