• Baha® 4 -puheprosessorin pariliittäminen kauko-ohjaimeen

• Kytke Baha® 4 -puheprosessorista virta pois joka poistamalla akku tai painamalla painikkeita.

• Herätä kauko-ohjain painamalla jotakin painiketta. Näyttöön tulee hakuympyrä, kun laite etsii puheprosessoria.

• Irrota kauko-ohjaimen paristosuojus.

• Paina pariliitäntäpainiketta kynän kärjellä. Älä paina liian voimakkaasti.

• Kytke Baha 4 -puheprosessori päälle, kun pariliitäntätila on aktiivisena kauko-ohjaimessa (noin 20 sekuntia). Kun laite löytää puheprosessorin, se näyttää ohjelman (Yleinen 1) nuolella osoittaen, mille puolelle puheprosessori on ohjelmoitu.

• Varmista Baha-kauko-ohjaimen kunnollinen toiminta pariliitännän jälkeen nollaamalla laite JA puheprosessori niin, että poistat niiden akut. Kun akut on asetettu takaisin, Baha 4 -puheprosessoria voidaan ohjata kauko-ohjaimella.